Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Droogbouw profielplaat plus, 25mm(h) 1005x750 mm

Art nr. 15010025
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Droogbouw In sommige situaties is het niet mogelijk om vloerverwarming in te frezen of middels een natbouw-systeem (draadstaalmatten, noppenplaten of tackerplaten) aan te leggen. Denk hierbij aan te dunne zandcement vloeren, houten ondervloeren (waaronder verdiepingsvloeren) of situaties met te
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Droogbouw

In sommige situaties is het niet mogelijk om vloerverwarming in te frezen of middels een natbouw-systeem (draadstaalmatten, noppenplaten of tackerplaten) aan te leggen. Denk hierbij aan te dunne zandcement vloeren, houten ondervloeren (waaronder verdiepingsvloeren) of situaties met te weinig hoogte om af te werken met een dekvloer.

Ook dan is het gelukkig mogelijk om vloerverwarming aan te brengen en wel via een zogeheten droogbouwsysteem, waarbij ‘droogbouw’ staat voor het niet hoeven aanbrengen van een (natte) dekvloer.

Naast het feit dat het licht van gewicht en maar 25mm hoog is, is het tevens een systeem dat door de hoge ligging van de buizen erg snel reageert en warmte afgeeft.


BEVESTIGEN

De vloerverwarmingsbuis kan met gebruik van geleidingsprofielen worden vastgezet. De vloerverwarmingsbuis klemt eenvoudig vast tussen de profielen.


BESTELEENHEDEN

De volgende besteleenheden kunnen er besteld worden:
  • Doos 17,34 m²
  • Pallet 52,02 m²
Specificaties
Nettogewicht 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden