Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

4-groeps rvs verdeler incl. ontluchting

Art nr. 33200004
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
RVS verdeler De RVS verdeler ie een pomploze verdeler. De 4-groeps verdeler is te gebruiken voor vloerverwarmingsystemen, wandverwarmingsystemen en vloerkoelsystemen. De 4-groeps verdeler is geschikt voor ruimtetemperatuur naregelen en is voorzien van uitmuntende hydraulische eigenschappen voor
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

RVS verdeler

De RVS verdeler ie een pomploze verdeler. De 4-groeps verdeler is te gebruiken voor vloerverwarmingsystemen, wandverwarmingsystemen en vloerkoelsystemen. De 4-groeps verdeler is geschikt voor ruimtetemperatuur naregelen en is voorzien van uitmuntende hydraulische eigenschappen voor optimaal balans en systeemrendement.

Het retourcircuit is voorzien van een geïntegreerde instelbare afsluiter. Het aanvoercircuit is voorzien van geïntegreerde Taconova afleesbare debietmeter met een meetbereik van 0,5 tot 5,0 liter per minuut. De verdeler met bovenaansluiting wordt geleverd inclusief handbediende ontluchter om de lucht uit het vloerverwarmingssysteem te verwijderen. Met de vul-aftapkraan heeft u de mogelijkheid om het systeem bij te vullen met water. Inclusief muurbeugels.


BESTELEENHEDEN

De volgende besteleenheden kunnen er besteld worden:
  • Per stuk
Specificaties
Breedte (mm): 35 mm
Groepen: 4
Lengte (mm): 406 mm
Materiaal: RVS
Hoogte (mm): 200 mm
Druktest: Volgens DIN 3230
Nettogewicht 3,95
Hoogte (mm): 200 mm
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden